top of page

 

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een:

 

Elektromonteur laadpunten

 

Op basis van ZZP of op Uitzendbasis, voor meerdere dagdelen in de week.

OVER LAADPUNTSERVICE LIMBURG/BRABANT

Laadpuntservice Limburg/Brabant is het elektrotechnisch installatiebedrijf dat zich geheel gespecialiseerd heeft in laadpuntsystemen voor elektrische voertuigen bij u thuis en bij kleinere organisaties. Aan de hand van een gedegen inventarisatie van wensen en mogelijkheden, adviseren en installeren wij vakkundig de A-merken laadpunten uit ons assortiment.

Gevestigd in Weert werken wij uitsluitend regionaal voor Limburg en Brabant zodat wij onze klanten een betere service en gunstiger geprijsde offertes kunnen aanbieden.

OVER DE FUNCTIE

 

Als 'Elektromonteur Laadpunten' ben je verantwoordelijk voor de elektrotechnische installatie van laadpunten ten behoeve van het opladen van elektrische auto ’s bij particulieren thuis. 

Als volledig gecertificeerd 'Elektromonteur Laadpunten' zorg je voor de installatie en oplevering van een veilige laadinrichting conform de NEN 1010 richtlijnen, zoals beschreven in de werkopdracht, overeenkomstig de wensen van de klant.
Je weet alles van verdeelinrichtingen en verricht hieraan de benodigde aanpassingen om ze voor de aansluiting van de specifieke laadinrichting geschikt te maken. Je draagt zorg voor een veilige bekabeling naar het laadpunt. Je realiseert hiervoor ook de benodigde muur- en vloerdoorboringen en voert soms beperkte graafwerkzaamheden uit. Het laadpunt wordt vervolgens netjes door jou geplaatst. Daarna worden alle onderdelen van de installatie vakkundig met elkaar verbonden waarbij de gehele elektrische installatie door jou wordt getest op veiligheid en een goede werking. Voor een goede oplevering van de installatie spreek je tot slot de installatie met de klant door en geef je de benodigde instructies voor gebruik en onderhoud.
Waar nodig werk je tijdens je werkzaamheden samen met een collega die gespecialiseerd is in het realiseren van diverse Grondwerk ondersteunende werkzaamheden.

BENODIGDE KENNIS EN ERVARING

Als 'Elektromonteur Laadpunten' ben je in bezit van een passend MBO diploma Elektrotechniek (bij voorkeur MEI/MSI) op niveau 2 of 3 , en bij voorkeur aangevuld met het VCA certificaat veilig werken en het certificaat NEN 3140. Je hebt ervaring in een soortgelijke elektrotechnische montage functie. Ervaring met laadpunten wordt zeer op prijs gesteld, doch is niet noodzakelijk. Deze specifieke kennis kan middels aanvullende training worden verkregen.
Je bent goed in staat om zelfstandig en veilig te werken en hebt een collegiale oplossingsgerichte werkhouding. Je bent verder communicatief vaardig, kwaliteitsgericht en inventief en tracht daarmee voor de klant het beste resultaat te leveren.
Tot slot ben je ook in het bezit van een auto en rijbewijs B en woonachtig op niet te grote reisafstand van onze locatie in Weert.

WAT WIJ BIEDEN

Naast een plezierige werksfeer, bieden wij jou een aantrekkelijk tarief / arbeidsvoorwaardenpakket, gebaseerd op je opleiding en werkervaring.

Aan de hand van de bedrijvigheid en jouw beschikbaarheid word je doordeweeks ingepland op installatie-opdrachten. Opdrachten zullen verschillen qua omvang dus verschilt ook de daarmee overeen komende arbeidstijd per dag. En niet op alle dagen van de week zullen er opdrachten zijn. Verder zal de winterperiode wat rustiger zijn.


INTERESSE?

 

Is deze functie iets voor jou? Meld je interesse dan aan (bij voorkeur aangevuld met wat achtergrondinformatie en een CV) via ons mailadres info@laadpuntservice.nl.


Heb je eerst nog wat meer vragen over de vacature, neem dan even contact op via telefoonnummer 0495-234500.
 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

Laadpunt auto logo 50%.png
bottom of page