top of page

Universele betonlook laadzuil

1.jpg

Universele betonlook laadzuil van kunststof

Deze zuil is speciaal ontworpen voor laadstations,  is gemaakt van gerecycled kunststof en is hol van binnen waardoor alle bekabeling uit het zicht kan worden verwerkt. Zo wordt een mooi, luxe en duurzaam alternatief geboden voor de merkeigen laadzuilen.

Aan alle kanten en op alle willekeurige hoogtes kan apparatuur worden bevestigd. Zo kunnen er ook twee laadstations worden gemonteerd. Deze paal is gemaakt van gerecycled kunststof en is daardoor onverwoestbaar. De paal verkleurt niet of nauwelijks en is simpel schoon te houden.

Boren in de kunststof zuil kan gewoon met een standaard hout- vlinder- of zaagboor. Voor de kabeldoorvoer kan dan ook op elk gewenste plek een gat worden gemaakt. De kunststof is zeer geschikt om in te schroeven. Er hoeft niet voorgeboord te worden. De schroeven zitten muurvast als in hout. De zuil meet een totale lengte van 152 cm. Hij heeft bovengronds een hoogte van 120 cm. Het ondergronds deel met de gemonteerde vloerplaat moet ruim 30 cm ingegraven worden. Met zijn gewicht van maar liefst 37 kg laat hij zich stabiel plaatsen.

 

Gewicht:             37 KG

Afmetingen:       1520 x 240 x 160 mm

Prijs:                    € 198  (incl. BTW)

Ook zonder installatie bestelbaar via onze klantenservice (geen verzendkosten)!

bottom of page