top of page

 

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een:

 

Grondwerker laadpunten

 

Op basis van ZZP of op Uitzendbasis, voor meerdere dagdelen in de week.

OVER LAADPUNTSERVICE LIMBURG/BRABANT

Laadpuntservice Limburg/Brabant is het elektrotechnisch installatiebedrijf dat zich geheel gespecialiseerd heeft in laadpuntsystemen voor elektrische voertuigen bij u thuis en bij kleinere organisaties. Aan de hand van een gedegen inventarisatie van wensen en mogelijkheden, adviseren en installeren wij vakkundig de A-merken laadpunten uit ons assortiment.

Gevestigd in Weert werken wij uitsluitend regionaal voor Limburg en Brabant zodat wij onze klanten een betere service en gunstiger geprijsde offertes kunnen aanbieden.

OVER DE FUNCTIE

 

Als 'Grondwerker Laadpunten' ben je verantwoordelijk voor diverse ondersteunende werkzaamheden bij het aanleggen van een veilige laadinrichting bij particulieren thuis.

Je bent bekwaam op diverse installatie ondersteunende gebieden. Zo voer je graafwerkzaamheden uit om laadkabels en mantelbuizen op een veilige diepte in te graven. Ook zorg jij voor het netjes en stabiel ingraven van laadpalen voor de bevestiging van de laadpunten. Voor de bekabeling naar het laadpunt (ook door kruipruimtes) realiseer jij verder de benodigde muur- en vloerdoorboringen.
Wanneer er grind, tegels of klinkers tijdelijk moeten worden weggehaald van een oprit of terras zorg jij ervoor dat dit ook weer professioneel en netjes wordt hersteld. Maar ook bij kabeldoorvoer onder tuin of grasveld, weet jij alles weer in de oude staat terug te brengen.
Je werkzaamheden verricht je meestal in samenwerking met een collega 'Elektromonteur Laadpunten'.

BENODIGDE KENNIS EN ERVARING

Als 'Grondwerker Laadpunten' ben je in bezit van passende kennis of opleidingen op LBO/MBO niveau op het gebied van grondwerken, stratenmakerij (of straatwerk) en tuinieren (of hovenierswerk).  Bij voorkeur heb je ook een B-VCA-certificaat m.b.t. veilig werken. Je hebt al een periode gewerkt in een soortgelijke grondwerk functie. Ervaring met laadpunten wordt op prijs gesteld maar is niet noodzakelijk.
Je bent goed in staat om zelfstandig en veilig te werken en hebt een collegiale oplossingsgerichte werkhouding. Je bent verder kwaliteitsgericht en inventief en tracht daarmee voor de klant het beste resultaat te leveren.
Tot slot ben je ook in het bezit van een auto en rijbewijs B en woonachtig op niet te grote reisafstand van onze locatie in Weert.

WAT WIJ BIEDEN

Naast een plezierige werksfeer, bieden wij jou een aantrekkelijk tarief / arbeidsvoorwaardenpakket, gebaseerd op je opleiding en werkervaring.

Aan de hand van de bedrijvigheid en jouw beschikbaarheid word je doordeweeks ingepland op installatie-opdrachten. Opdrachten zullen verschillen qua omvang dus verschilt ook de daarmee overeen komende arbeidstijd per dag. En niet op alle dagen van de week zullen er opdrachten zijn. Verder zal de winterperiode wat rustiger zijn.


INTERESSE?

 

Is deze functie iets voor jou? Meld je interesse dan aan (bij voorkeur aangevuld met wat achtergrondinformatie of een CV) via ons mailadres info@laadpuntservice.nl


Heb je eerst nog wat meer vragen over de vacature, neem dan even contact op via telefoonnummer 0495-234500.
 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

Laadpunt auto logo 50%.png
bottom of page