top of page


Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een:

 

Elektromonteur laadpunten (Naast bijv. VUT/ Pensioen)


Ideaal als bijbaantje om bijvoorbeeld naast VUT/ Pensioen nog wat actief te kunnen blijven.​


 

OVER LAADPUNTSERVICE LIMBURG/BRABANT

Laadpuntservice Limburg/Brabant is het elektrotechnisch installatiebedrijf dat zich geheel gespecialiseerd heeft in laadpuntsystemen voor elektrische voertuigen bij u thuis en bij kleinere organisaties. Aan de hand van een gedegen inventarisatie van wensen en mogelijkheden, adviseren en installeren wij vakkundig de A-merken laadpunten uit ons assortiment.

Gevestigd in Weert werken wij uitsluitend regionaal voor Limburg en Brabant zodat wij onze klanten een betere service en gunstiger geprijsde offertes kunnen aanbeden.

OVER DE FUNCTIE

 

Je geniet bijvoorbeeld van je VUT of Pensioen, maar je hebt behoefte om zo nu en dan weer wat actief te kunnen zijn in je beroep als Elektricien/Elektromonteur. Graag bieden wij jou dan de mogelijkheid hiertoe, op momenten wanneer jou dat uitkomt en zo vaak of zo weinig als jij zelf wilt.

Je weet alles van verdeelinrichtingen en verricht hieraan de benodigde aanpassingen om het laadpunt er op aan te sluiten. Al dan niet samen met een collega draag je zorg voor een veilige bekabeling naar het laadpunt. Het laadpunt wordt vervolgens netjes door jou of de collega geplaatst, aangesloten en getest op een goede werking.

WAT WIJ VRAGEN

Als ‘Elektromonteur Laadpunten’ ben je in bezit van een MBO diploma Elektrotechniek op niveau 2 of 3, bij voorkeur aangevuld met de certificaten VCA veilig werken en NEN 3140. Ervaring met laadpunten wordt op prijs gesteld, doch is niet noodzakelijk. Voor zover jij ook zelf het laadpunt plaatst wordt je in de praktijk goed ingewerkt om je de specifieke kennis van de verschillende laadpunten eigen te kunnen maken.

Tot slot ben je ook in het bezit van een auto en rijbewijs B en woonachtig binnen onze regio Weert, Maastricht, Venlo, Eindhoven.

WAT WIJ JE BIEDEN

Naast een plezierige werksfeer, bieden wij jou een aantrekkelijk tarief / arbeidsvoorwaardenpakket, gebaseerd op je opleiding en werkervaring.
Aan de hand van jouw voorkeur en mogelijkheden kun je installaties doen, variërend in omvang van enkele uurtjes tot een hele dag.


INTERESSE?

 

Is dit bijbaantje iets voor jou? Meld je interesse dan aan (bij voorkeur aangevuld met wat achtergrondinformatie) via ons mailadres info@laadpuntservice.nl.


Heb je eerst nog wat meer vragen over de vacature, neem dan even contact met ons op via telefoonnummer 0495-234500.
 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

Laadpunt auto logo 50%.png
bottom of page